Behöver du få hjälp med en lackering i Sandviken?

God dagens, god dagens och varmt välkomna till bloggen idag igen. Vet ni vad som hände? Jag skulle backa ut från garaget och eftersom jag har en bil av lite äldre modell har jag ingen sådan där backkamera. Jag skrapade i hela sidan på bilen och det blev skador i lacken. Så himla tråkigt och min kille drev med mig och frågade hur länge jag hade haft körkort egentligen? Jag blev jättearg men samtidigt är han snäll för han berättade att det finns ett företag som utför lackering i Sandviken som heter Autolack i Gävle. 

Det var inget annat att göra än att åka dit så att de fick lackera om den här skadan. Det gjorde de hur bra som helst. Det syns inte nu att det varit en skada i plåten. Så fort det är något med bilen så brukar det bli dyrt. Det är klart att det inte är gratis att laga något på bilen eller att få hjälp med en lackering i Sandviken men jag trodde det skulle bli mycket dyrare än vad det blev, en positiv överraskning! Är det större skador på bilen så kan man alltid begära en offert så vet man redan från början vad det kommer att kosta. Autolack i Gävle kan göra många bra saker så oavsett om det är en lackering i Sandviken du behöver få hjälp med, eller att laga en plåtskada, eller få hjälp med någon bilreparation så finns kompetensen till allt detta på det här företaget. Jag hade nog inte så mycket mer att säga om det här men nu vet ni i alla fall att ni kan vända er till Autolack i Gävle om ni behöver få hjälp med en lackering i Sandviken.